Din varukorg är tom!

Peruanska generaler känner igen bollen med Colombia

I den sydamerikanska VM i Chile så småningom bli tragiska förlorare, missade två-tiden Sydamerikanskt mästare de sista fem outs direkt. Colombia och Peru, sedan i 1 till 1 rita efter de fyra eller fem. Colombia direkt marknadsföring, Peru kommer spela playoff med Nya Zeeland. Peruvian spelare köpa fotbollsskor Tapi efter spelet erkände att de två sista lagen spelar bollen i spelet.
 
"Jag var och Falcao pratade, han berättade för mig, bara för att bibehålla den nuvarande poäng, båda lagen vi kan kvalificera sig." Tapia sade: "Detta är fotboll, vårt mål är att kvalificera båda lagen, och för detta ändamål vi Glad. "
 
Tapia medgav att de två sidorna till slut sparkade bollen tyst överenskommelse "Vi hade varit fokuserad på spelet, tills de sista fem minuterna, colombianer kontaktade oss när de vet resultatet av andra spel, de två lag de förstår vår situation då oss. Använda rätt sätt att styra spelet.
 
Tapis anmärkningar gav upphov till kontroverser i Chile. Men i fotbollsverdenen är denna tystnadskula aldrig nyhet. De uppfyller de båda sidors intressen, gjorde direkt konfrontation av de två lagen inte behöver riskera att förlora riskera Gamble attack. I stället för att skylla motståndaren att spela bollen, är Chile inte lika bra som självbedömning.
 
Som den två amerikanska Cup-mästaren hade det chilenska laget en kvalificerad situation. Men under de senaste fyra VM i Chile laget 0-3, för att lämna över kvalplatserna. Vägen till Brasilien är inte synd, men Chile billiga fotbollsskor förlorade till Paraguay och Bolivia kan inte förstå. Så länge dessa två spel ta mer än en minut, kommer det inte vara den sista av den chilenska laget.
秘鲁大将承认与哥伦比亚踢默契球联手做掉智利!